Hoi, ik ben Eveline

Ik ben bevlogen in het werken met kinderen en hun ouders.

Van 2004 t/m 2019 was ik werkzaam als leerkracht basisonderwijs in Amsterdam.

In deze jaren heb ik heel veel kinderen ontmoet en een flinke dosis ervaring opgedaan in het werken en omgaan met kinderen. 

Tijdens mijn loopbaan als groepsleerkracht merkte ik dat er soms meer aan de hand was met kinderen dan alleen een leerprobleem. Ik zag hele gevoelige kinderen en kinderen met sociale en emotionele uitdagingen, kinderen die behoefte hadden aan andere hulp. Die hulp wilde ik graag bieden, maar als groepsleerkracht van 32 kinderen was daar vaak de ruimte niet voor. Daarom ben ik in 2019 gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Ik ben nu gediplomeerd integratieve kindercoach en volg de Master Kindertherapeut ECP. Verder rond ik op dit moment de post hbo/wo-opleiding Psychosociale Medische basiskennis  af, ook aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. 

Ik beleef heel veel plezier in het werken met kinderen, en integratieve therapie past helemaal bij mij. Bij mij staat het kind altijd centraal. Ik ga uit van de kwaliteiten van ieder kind. Met mijn invloelend vermogen werk ik graag in alle openheid met het kind. Ik vind niets gek of raar, alles mag er zijn. Ik stem af op het kind, op zijn behoeftes en de omstandigheid waarin het zich bevindt. 

Magisch vind ik het om te zien en te merken dat een kind meer in zijn kracht komt te staan, puur omdat we het veranderproces hebben aangezwengeld en op zoek zijn gegaan naar de hulpbronnen van het kind zelf.

Het is mijn missie om kinderen die uit balans zijn weer stevig te wortelen, zodat ze hun vleugels kunnen uitslaan om te vliegen.